Info

Miten hyödynnät edessäsi olevia verkkosivuja.

1.
Voit opetella Joensuun keskustan historiaa tutustumalla sen kirkkoihin ja muihin rakennuksiin. Etsit vain kartalta kohteet, jotka vaikuttavat kiinnostavilta. Paina joko sinistä linkkitekstiä tai kartan renkaita. Näin tiedot ja kuvat ovat lähes välittömästi käytössäsi.

2.
Pystyt toteuttamaan omatoimisen opastuksen vieraillesi tulostamalla kohdetiedot printterilläsi yhdeksi vihkoseksi.

Tulosta myös tarvittavat kartat. Tämän jälkeen voit toimia oppaana ja paikallishistorian asiantuntijana Joensuun keskustassa.

3.
Opettajille selaimen sivut toimivat historian oppimateriaalina. Tietoja voitte käyttää esimerkiksi siten, että oppilaat valmistelevat suullisia esitelmiä Joensuun keskustan kohteista. Näin esittämisen taito karttuu ja samalla oma kotikaupunki tulee tutuksi. He tietävät paikkakuntansa rakennusten menneisyydestä monia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Ja harjaantumisen jälkeen nuoret kykenevät toimimaan omille ystävilleen Joensuun esittelijöinä.

4.
Ulkomaalaisille matkustajille on tiivistetyt tiedot Joensuun keskustan kohteista englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi.


Voit halutessasi ladata näytöllesi pääkartan isompana. Tämä tapahtuu siten, että painat sen kohteen ympyrää, josta haluat tarkemman kartan. Saman numeron uudelleen painalluksella pääset lukemaan kohteen tiedot ja näet siihen liittyvät kuvat.

Mikäli haluat tarkan kartan kaupungilla liikkumiseen, voit ladata pääkartasta laaditun isomman version. Se on jaettu neljään osaan, jotka ovat tulostettaessa n. A4-kokoa.

Vasen yläosa (213k), Vasen alaosa (171k)
Oikea yläosa (212k), Oikea alaosa (221k)


Etusivu | Info | Kartta |Tekijät | Sivun alkuun